Як довести тісто до готовності в духовці, якщо в ній немає спеціальної програми?

Проблема

  • Як змусити тісто на дріжджах підніматися в духовці, якщо в ній немає програми для підходження?
  • В інструкції до духовки не описано, який режим/опцію слід використовувати для підіймання тіста на дріжджах.

Рішення

1. Ідеальна температура для підняття дріжджів знаходиться в межах від 30°C до 40°C.

При нижчих температурах тісту на дріжджах потрібно більше часу для збільшення об'єму.

2. Якщо прилад не оснащений програмою перевірки, дійте наступним чином:

  • Встановіть температуру в духовці на 30-40°C з будь-яким режимом нагрівання.
  • Дайте приладу прогрітися протягом 5 хвилин, а потім вимкніть духовку.
  • Потім поставте миску з дріжджовим тістом у порожнину духовки. Оскільки дріжджовому тісту потрібна волога для підняття, наприклад, накрийте миску вологою тканиною.
  • Закрийте дверцята духовки.
  • Приблизно через 20-30 хвилин тісто має збільшитися в об'ємі і може бути подальше оброблене, як описано в рецепті.

Чи була ця стаття корисною?

Запасні частини та аксесуари

Знайдіть оригінальні запчастини та аксесуари для вашої техніки в нашому офіційному магазині і замовляйте їх доставку прямо до вашої двері.

До веб-магазину

Зареєструйте свої продукти

Зареєструйте свою продукцію за допомогою Myzanussi та знайдіть все, що вам потрібно, в одному місці.

Зареєструвати продукт