Як довести тісто до готовності в духовці, якщо в ній немає спеціальної програми?
Проблема
- Як змусити тісто на дріжджах підніматися в духовці, якщо в ній немає програми для підходження?
- В інструкції до духовки не описано, який режим/опцію слід використовувати для підіймання тіста на дріжджах.
Рішення
1. Ідеальна температура для підняття дріжджів знаходиться в межах від 30°C до 40°C.
При нижчих температурах тісту на дріжджах потрібно більше часу для збільшення об'єму.
2. Якщо прилад не оснащений програмою перевірки, дійте наступним чином:
- Встановіть температуру в духовці на 30-40°C з будь-яким режимом нагрівання.
- Дайте приладу прогрітися протягом 5 хвилин, а потім вимкніть духовку.
- Потім поставте миску з дріжджовим тістом у порожнину духовки. Оскільки дріжджовому тісту потрібна волога для підняття, наприклад, накрийте миску вологою тканиною.
- Закрийте дверцята духовки.
- Приблизно через 20-30 хвилин тісто має збільшитися в об'ємі і може бути подальше оброблене, як описано в рецепті.
Чи була ця стаття корисною?
Схожі статті
- Піч відображає повідомлення про помилки C1, C2, C3, C4
- Духова шафа з поворотною ручкою не запускається
- Дверцята духової шафи не зачиняються належним чином
- Духова шафа відображує напис SAFE або символ замка
- Духова шафа відображує повідомлення про помилку E0020
- Духова шафа відображує код помилки (F з цифрою)
- Вентилятор охолодження духової шафи працює без зупинки
- Годинник духової шафи мигтить
- Удар духовки / запобіжники
- Форми для випікання / деко для смаження у духовій шафі деформувалися